Wat wilt u doen ?

- DAF rijden

- Solex rijden

- Echopper verhuur

- Nog veel meer!

Bedrijfsfeesten in Friesland bij Solexverhuur Friesland

Bent u verantwoordelijk voor de invulling van een bedrijfsfeest in Friesland en heeft u nog geen idee wat u gaat doen?

Bij Solexverhuur Friesland in Harich zijn er legio mogelijkheden. Wij verhuren onder andere ouderwetse solexen, Dafjes en stoere E-Choppers.  Ook combinaties van activiteiten zijn mogelijk. Alles om uw bedrijfsfeest in Friesland tot een succes te maken.

Feesten op maat

Waar u bij Solexverhuur Friesland van verzekerd bent, is een goed verzorgd en betaalbaar bedrijfsfeest. Wij hanteren namelijk geen hoge prijzen. Onze activiteiten zijn stuk voor stuk sterk geprijsd en kennen als all-inclusive arrangement een vast tarief. U weet precies waar u aan toe bent. Ook als u kiest voor een eigen combinatie. Wij sturen u namelijk -voordat we alles in werking stellen voor uw bedrijfsfeest- eerst een offerte. Pas als u akkoord gaat met de prijs, gaan wij aan de slag.

Een bedrijfsfeest bij ons in Friesland zal onvergetelijk zijn en een waar avontuur. Wij laten u per solex, DAF of E-Chopper graag kennismaken met de prachtige omgeving van Zuidwest-Friesland.

Een bedrijfsfeest bij Solexverhuur Friesland boeken

Ziet u een goed verzorgd bedrijfsfeest wel zitten en wilt u kennismaken met solex rijden, Daf toertochten of een E-Chopper toertocht ? Reserveer dan nu de datum voor uw bedrijfsfeest bij Solexverhuur Friesland.

Neem contact met ons op via info@solexverhuurfriesland.nl ,bel naar 0653 272 138  of stuur een Whatsapp berichtje door de knop die u op deze pagina vindt.

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

CONTACT Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.