Bij Solexverhuur Friesland in Harich kunt u een solex huren om een heerlijke toertocht te maken in het Zuid-West Friese Gaasterland beroemd door zijn prachtige bosrijke natuur en het glooiende landschap. Geniet van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van weleer in de pittoreske dorpjes die u aandoet tijdens het solex rijden.
Prachtige dorpjes als Balk, Wijckel, Sondel, Nijemirdum of Elahuizen. Maar ook ‘steden’ als het prachtige kleine stadje Sloten of het grote gezellige Sneek.

We kunnen u de mooiste routes bieden door de bossen van Gaasterland, de uitgestrekte landerijen die wij hier hebben en de prachtige meren, maar als u er graag zelf op uittrekt, is dat ook geen probleem. Vraag in beide gevallen even naar de mogelijkheden wanneer u bij ons reserveert.

Contact opnemen

Contactgegevens

Keamerlanswei 3
8571MZ Harich
T: 06 – 53 27 21 38
E: info@solexverhuurfriesland.nl

Plan route

Naar Solexverhuur FrieslandIn de winter periode van 1 november t/m 1 april Zijn wij van maandag t/m donderdag geopend op afspraak. Voor vragen, info en / of beschikbaarheid bel of app : 0653 272 138 Voor alle overige dagen kunt u gewoon online reserveren. Met een snorrende groet, Arnold en Hindrika Wunderink, Solexverhuurfriesland, Harich.
Beste bezoeker van Solexverhuur Friesland