DAF tocht dag arrangement

 

Wanneer het uw beurt is een dagje uit te organiseren en u toe bent aan iets totaal anders, dan is een DAF 33 toertocht echt iets voor u. Bij Solexverhuur Friesland te Harich kunt u naast solexen ook een DAF 33 huren. Deze oldtimer staat bekend als de ‘truttenschudder’ en is het perfecte vervoersmiddel voor een ongekende tocht door Zuidwest-Friesland.

 

Uniek en ontspannen

Een Dafjes tocht is niet alleen erg leuk om te doen met familie, vrienden of collega’s… Het ziet er ook nog eens schitterend uit. De stoet van bontgekleurde Dafjes zal bij iedereen die u ziet een glimlach op het gezicht toveren. Onze Dafjes tochten voert u onder andere langs de IJsselmeerkust, door de bosrijke heuvels van Gaasterland of het veengebied met de zuidwestelijke Friese meren. Er is van alles mogelijk. Ook kan Solexverhuur Friesland speciaal voor u of uw gezelschap een mooie route of Dafjes-puzzeltocht uitzetten.

 

 

 

Wat we u in ieder geval bieden met onze Dafjes tochten is:

N

Een glimlach op vele gezichten

N

Een leuk en betaalbaar dagje uit

N

Een beleving waar mensen lang over na praten

N

Gezelligheid

N

Ontspannen en genieten van een mooie omgeving

N

Buffet (minimaal 20 personen)

Ons Arrangement

Ontvangst met koffie en Friese lekkernij bij Solexverhuurfriesland.

Aansluitend uitleg van de DAF met daarna een mooie toertocht, die u rijdt zonder begeleiding, Alleen, Samen of met uw hele groep. Lekker touren door de bossen, over landbouw wegen en langs uitgestrekte velden met glooiend landschap.

 

 

DAF rijden de hele dag is tussen 9 en 17.00 uur
en kost € 200,- per DAF.

De hierbij horende spelregels zijn: Maximaal 4 personen per DAF.Deze activiteit is prachtig in combinatie met een lunch of diner.

Vraag er naar bij uw reservering en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Wij maken een kopie van uw rijbewijs voor de DAF tocht en u dient een huurovereenkomst te ondertekenen.

Reserveren

Voor meer informatie over solexverhuur, DAF verhuur , Scooterverhuur, E-chopper verhuur of onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 06 53 272 138.

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

Contact 0f reserveren