DAF tocht Middag: I love Fryslân……

Ontvangst met koffie en lekkernij bij solexverhuurfriesland met aansluitend uitleg over de DAF. Dan de start van een middag vullende DAF puzzel tocht door het mooie Gaasterland zuid west Friesland. Na thuiskomst nog een klein kopje koffie en we nemen de antwoorden door. En ja, Het leek toch makkelijker dan het was……….

Tijdsduur totaal: 4 uur
DAF rijden in de middag tussen 13 en 17 uur € 120.- per DAF.
De hierbij horende spelregels zijn: Maximaal 4 personen per DAF.

Wij maken een kopie van uw rijbewijs voor de DAF tocht en u dient een huurovereenkomst te ondertekenen.

* Deze activiteit is prachtig in combinatie met een diner, museum bezoek of koffiestop onderweg. Wij regelen het graag voor u indien u dit wenst. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Reserveren

Voor meer informatie over solexverhuur, DAF verhuur , Scooterverhuur, E-chopper verhuur of onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 06 53 272 138.

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

Routes door prachtige omgeving

Contact 0f reserveren

In de winter periode van 1 november t/m 1 april Zijn wij van maandag t/m donderdag geopend op afspraak. Voor vragen, info en / of beschikbaarheid bel of app : 0653 272 138 Voor alle overige dagen kunt u gewoon online reserveren. Met een snorrende groet, Arnold en Hindrika Wunderink, Solexverhuurfriesland, Harich.
Beste bezoeker van Solexverhuur Friesland