DAF tochten

DAF rijden is een ware beleving. De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder“. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de “Pientere pook” uit de jaren 60 en 70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving. Zowel in vooraf uitgezette routes, puzzeltocht of op eigen verkenning. U kunt met volle teugen genieten n zal onderweg ervaren hoe gastvrij het Zuidwesten van Friesland is als u de idyllische en pittoreske dorpjes en stadjes aan doet.
Geniet van de prachtige bosrijke natuur, het glooiende landschap en de prachtige uitzichten. Bezoek het mooie stadje Sloten of het gezellig Sneek. Rij door de bossen van Rijs, de omgeving van Balk, Harich, Heeg, Sondel, Nijemirdum… en wel eens van Koufurderrige gehoord? U gaat het allemaal ontdekken!
Het is natuurlijk ook mogelijk het DAF rijden of een solex tocht te combineren met eten en drinken of andere activiteiten.

 

Ook voor groepen

DAF rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, Maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om DAF te rijden met een hele groep. Bedenkt u zich eens, een lang gekleurd lint van DAF-jes door het prachtige landschap. Zo wordt uw DAFtocht een extra onvergetelijke belevenis. Diverse mogelijkheden vindt u onder arrangementen

 

Gezien op TV bij Galileo (RTL5)

Onze roze Daf was 20-10-2016 te zien in het programma Galileo op RTL5. Presentator Manuel van Galileo deed mee aan een dragrace in onze mooie roze Daf.

 

Reserveren

Voor meer informatie over solexverhuur, DAF verhuur , Scooterverhuur, E-chopper verhuur of onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 06 53 272 138.

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

Routes door prachtige omgeving

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

Contact 0f reserveren

Solextocht in “Old Style”

Solex verhuur

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om solex te rijden met een hele groep. Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis. Deze en andere mogelijkheden vindt u onder arrangementen.

DAF tocht: Lazy Sunday morning.....

Daftochten

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Solextocht in “Old Style”

E-Choppers

Altijd al eens op een echte, coole, VETTE E-Chopper willen rijden die wèl goed door de bocht gaat, wèl comfortabel rijdt en wèl heeeel gebruiksvriendelijk is?
Stap dan eens op de “BIG GREEN MEAN MACHINE”; de  E-Chopper van solexverhuurfriesland uit Harich!
Rijd door ons prachtige landschap en laat u verrassen van paden, weggetjes en dorpjes waar u  het bestaan niet van wist met de wind door uw haren “on the way to freedom”   

Scooter huren Friesland

Retro Scooters

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven.
De ideale invulling voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of gewoon met vrienden, collega’s of familie.