DAF tochten

DAF rijden is een ware beleving. De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “ trutten schudder ”. Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ” Pientere pook ” uit de jaren 60 en 70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving. Zowel in vooruit gezette routes als puzzeltocht of op eigen verkenning geniet u in volle teuge en zult u onderweg ervaren hoe gastvrij het Zuidwesten van Friesland is als u de idyllische en pittoreske dorpjes en stadjes aan doet en al haar prachtige bosrijke natuur, het glooiende landschap en de prachtige uitzichten bewonderd. Het is natuurlijk ook mogelijk het DAF rijden of een solex tocht te combineren met eten en drinken of andere activiteiten.

Ook voor groepen

DAF rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, Maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om DAF te rijden met een hele groep. Bedenkt u zich eens, een lang gekleurd lint van DAF-jes door het prachtige landschap. Zo wordt uw DAFtocht een extra onvergetelijke belevenis. Diverse mogelijkheden vindt u onder arrangementen

Gezien op TV bij Galileo (RTL5)

Onze roze Daf was 20-10-2016 te zien in het programma Galileo op RTL5. Presentator Manuel van Galileo deed mee aan een dragrace in onze mooie roze Daf.

Reserveren
Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 0653 272 138.

BEL ONS: 0653 272 138

N

Een zeer gunstige prijs

N

Routes door prachtige omgevingen

N

Midden in een van de nationale landschappen van Nederland

N

Een onvergetelijk en uniek avontuur

CONTACT / RESERVEREN