Verrassend daguitje in Friesland

Bent u op zoek naar een leuk daguitje in Friesland? Bij Solexverhuur Frieslandverzorgen we dit graag voor u. Ons aanbod bestaat uit diverse arrangementen, maar een eigen indeling maken van uw daguitje in Friesland kan natuurlijk ook.

Wat bieden wij?
Solexverhuur Friesland is, zoals de naam al zegt, een verhuurder van ouderwetse solexen. Het is een ware beleving om op deze solexen een toertochtje door het prachtige landschap te maken. De solexen zijn goed onderhouden, zodat u onderweg niet voor problemen komt te staan. Behalve met solex rijden, kunt u bij ons uw daguitje in Friesland ook vullen met bijvoorbeeld een toertocht in een DAF of Skutsje Syle op de omliggende meren. Ook zijn er combinaties mogelijk. Wij hebben vast een begin gemaakt door een aantal arrangementen voor u samen te stellen. Onze arrangementen zijn gunstig geprijsd en erg compleet.

Kortom, voor een onbezorgd en gezellig daguitje in Friesland gaat u naarSolexverhuur Friesland:

  • Ruim en bijzonder aanbod
  • Scherpe prijzen
  • All inclusive arrangementen
  • Perfect geregelde dagjes uit

Op locatie
Wilt u ook genieten van onze fantastische arrangementen, maar is Friesland u te ver? Geen probleem. Solexverhuur Friesland kan ook naar u toe komen, zodat u op uw locatie van onze arrangementen kunt genieten.

Contact en informatie
Wilt u uw daguitje in Friesland direct plannen? Of wilt u dat wij naar u komen? Maak in beide gevallen gebruik van het hiernaast getoonde formulier. U kunt ons ook bellen 06 53 272 138 of een e-mail sturen naar:info@solexverhuurfriesland.nl.

BEL ONS: 0653 272 138

N

Een zeer gunstige prijs

 
N

Routes door prachtige omgevingen

 
N

Midden in een van de nationale landschappen van Nederland

 
N

Een onvergetelijk en uniek avontuur

 
N

Ook op uw eigen locatie!

 

CONTACT / RESERVEREN