Dag vullend programma:
Back to the 60’s

In dit arrangement gaat u echt terug in de tijd. U wordt uiteraard ontvangen met koffie / thee en een Friese lekkernij waarna u uitleg krijgt van de “Good old solex”.
Vervolgens gaat u met een topsnelheid van wel 30 km per uur een prachtig landschap tegemoet vol verrassingen en mooie vergezichten.
Bij thuiskomst is er dan natuurlijk ‘een bakje’ voor de mensen die dit willen en wordt begonnen aan het tweede deel: De DAF tocht!
Echt hilarisch en super lachwekkend. U kunt geheel naar eigen invulling een toertocht maken in een authentieke auto van Nederlands fabrikaat en onderweg een van de gezellige dorpen of terrasjes aandoen.

Prachtige, schilderachtige plaatsjes in de omgeving zijn: Sloten, Balk, Wijckel, Sondel maar ook Lemmer en Sneek zijn met de DAF goed te bereiken.
De Fluessen, het Slotermeer en het IJsselmeer liggen binnen bereik. En bent u wel eens bij het Meernse Klif of in de bossen van Gaasterland geweest?

 

Kosten

Tijdsduur totaal: 6,5 uur
Kosten:  € 65,- per persoon op basis van 4 personen
(borg t.b.v. DAF kopie rijbewijs bestuurder)

 

*Deze activiteit is prachtig in combinatie met een luch of diner. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Reserveren

Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 0653 272 138.

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

CONTACT Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.