Is DAF rijden slecht voor het milieu?

DAF, dat mooie, kleine, lelijke autootje uit de 70-er jaren. Mensen denken vaak dat DAF rijden slecht is voor het milieu. Maar hoe vervuilend is dit nu echt?
Mensen denken vaak, ja mooi hoor al die nostalgie op de weg maar zeer milieuvervuilend zeker!!
En weet je?  Ook dat valt u 300% mee. Wij zijn milieubewust en denken ook aan onze kinderen en de mensen om ons heen. Ons bedrijf, solexverhuurfriesland uit Harich, is ondanks alles nagenoeg CO2 neutraal.
Solexverhuurfriesland is zelfs in een ver gevorderde testfase van een waterstofgenerator in de DAF en daarmee op duurzaamheid in de oldtimerbranche te vinden in de markttop.
Arnold van Solexverhuur Friesland geeft veel uitleg en lezing hierover aan bedrijf en particulier.

Het kleine autootje, mooie van lelijkheid, de DAF 33 uit de 60 en 70-er jaren met zijn kleine boxermotor van wel 31 PK met de begrenzing op de snelheid maakt een reductie van ruim 65% in het stikstof / CO2 omdat er hoofdzakelijk water uitstoot plaatsvindt te samen met uitgebalanceerde brandstof. De testresultaten zijn verbluffend qua reductie en uitstoot en deze ontwikkeling gaat ook bij solexverhuurfriesland zeker door …

Solex verhuurSolex rijden in FrieslandDagje uit met vriendenDagje wegWeg in FrieslandLekker dagje weg in NederlandUit met familie 
HarichSlotenBalkSneekLemmerRijs – GaasterlandZuidwest Friesland 
Dit artikel bevat informatie over:
Was this article helpful?
Dislike 0
Views: 177