Moet ik een rijbewijs hebben om op een solex te rijden bij solexverhuurfriesland uit Harich?

Moet ik een rijbewijs hebben om op een Solex te rijden?

Ja, In onze wet is omschreven dat u een bromfietscertificaat of een autorijbewijs dient te hebben om een solex ( snorfiets ) te besturen. solexverhuurfriesland uit Harich controleert hier op maar de eind verantwoording ligt bij de huurder.

Concreet: Bent u nu 16 of 35 jaar, als u geen bromfietscertificaat of autorijbewijs hebt mag u wettelijk en verzekeringstechnisch niet op een solex.

Controleert  solexverhuurfriesland uit Harich  op een geldig rijbewijs?
Ja, maar de -eind verantwoording ligt bij de huurder.

Bent u nu 16 of 35 jaar, als u geen bromfietscertificaat of autorijbewijs hebt mag u wettelijk en verzekeringstechnisch niet op een solex.
Controleert  solexverhuurfriesland uit Harich  op een geldig rijbewijs?

Mag dan iedereen op een solex rijden bij solexverhuurfriesland in Harich?

In principe wel maar van onze verzekeraar dient iedere bestuurder minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van zijn of haar rijbewijs.

Solex verhuurSolex rijden in FrieslandDagje uit met vriendenDagje wegWeg in FrieslandLekker dagje weg in NederlandUit met familie 
Harich – Sloten – Balk – Sneek – Lemmer – Rijs – Gaasterland – Zuidwest Friesland 

Dit artikel bevat informatie over:
Was this article helpful?
Dislike 0
Views: 3221
In de winter periode van 1 november t/m 1 april Zijn wij van maandag t/m donderdag geopend op afspraak. Voor vragen, info en / of beschikbaarheid bel of app : 0653 272 138 Voor alle overige dagen kunt u gewoon online reserveren. Met een snorrende groet, Arnold en Hindrika Wunderink, Solexverhuurfriesland, Harich.
Beste bezoeker van Solexverhuur Friesland