Ons milieubeleid
Want wij geven om een gezonde aarde!

Milieu beleid van Solexverhuurfriesland.

Milieu is iets wat ons allemaal aangaat en waar we allemaal bewust mee om moeten gaan. Zo ook hier op dit bedrijf voor u, ons en ons nageslacht.

Solexverhuurfriesland streeft naar milieu bewust voor iedereen.

Solexverhuurfriesland is nagenoeg CO2 neutraal ondanks alle brandstof motoren. De woning is GASLOOS en de woning en het bedrijf draaien op de zonne-energie en is daar mee 100% zelf supporting.

De zonne-energie capaciteit van ruim 15000 KwP is natuurlijk veel te veel maar WEL heel goed voor de compensatie en reductie van het CO2 en dat mogen wij zeker niet vergeten.

Met een zware over capaciteit ter compensatie voor iedereen aan het milieu. ALLE verlichting is LED en veelal op sensoren en zo wordt er zeer bewust om gegaan met energie en ons milieu …

EN DIE SOLEX DAN? IS DIE NIET MILIEUONVRIENDELIJK?

En die Solex, dat knetterende en stinkende ding … zo vervuilend is die eigenlijk niet …..

De solex is, zo men niet verwacht na onderzoek van diverse vrijetijdseconomen de “ SCHOONSTE FOSIEL ALLERTIJDEN ! “ de geur, voortkomend uit een ALKYLAAT brandstof (ultra schone brandstof) en toch nog een radius kan rijken van 80 tot 100 kilometer op 1 tankje brandstof van 1 liter en geeft 50 tot 70 procent minder uitstoot dan normaal en is dit zeer goed te verdedigen op basis van ONS milieu. Bovenal heeft dit geen invloed op de rijprestaties, in tegendeel zelfs.

Wij zijn nauw betrokken en hebben veel onderhoud met de leverancier van Ecomax fuels voor betere prestaties en minder milieu belasting. Onze gasten beleven dus wel het gevoel van de 60 en 70-er jaren maar dan wel zonder het milieu zwaar te belasten. Dit is voor u als gast van solexverhuurfrielsand maar ook voor ons een GROTE WIN – WIN situatie …..

OKEE, MAAR EEN DAF…
DIE IS MILIEU-TECHNISH TOCH ECHT NIET MEER VAN DEZE TIJD…?

DAF, dat mooie, kleine, lelijke autootje uit de 70-er jaren. Hoe vervuilend is die nu echt?

Mensen denken vaak, ja mooi hoor al die nostalgie op de weg maar zeer milieuvervuilend zeker!! En weet je?  Ook dat valt u 300% mee. De DAF rijdt bij ons ook op een ALKYLAAT brandstof (ultra schone brandstof) en geeft 50 tot 70 procent minder uitstoot dan normaal en is dit zeer goed te verdedigen op basis van ONS milieu. Bovenal heeft dit geen invloed op de rijprestaties, in tegendeel zelfs. Wij zijn ook hierin nauw betrokken en hebben veel onderhoud met de leverancier van Ecomax fuels voor betere prestaties en een lagere milieu belasting. Onze gasten beleven dus wel het gevoel van de 60 en 70-er jaren maar dan wel zonder het milieu ook hiermee zwaar te belasten. Dit is voor u als gast van solexverhuurfrielsand maar ook voor ons een GROTE WIN – WIN situatie …..

Ook wij zijn milieubewust en denken ook aan onze kinderen en de mensen om ons heen. Ons bedrijf, solexverhuurfriesland uit Harich, is ondanks alles nagenoeg CO2 neutraal. Solexverhuurfriesland is zelfs in een ver gevorderde testfase van een waterstofgenerator in de DAF en daarmee op duurzaamheid in de oldtimerbranche te vinden in de markttop.

Arnold van Solexverhuur Friesland geeft veel uitleg en lezing hierover aan bedrijf en particulier.

Het kleine autootje, mooie van lelijkheid, de DAF 33 uit de 60 en 70-er jaren met zijn kleine boxermotor van wel 31 PK met de begrenzing op de snelheid maakt een reductie van ruim 65% in het stikstof / CO2 omdat er hoofdzakelijk water uitstoot plaatsvindt te samen met uitgebalanceerde brandstof. De testresultaten zijn verbluffend qua reductie en uitstoot en deze ontwikkeling gaat ook bij solexverhuurfriesland zeker door …

DUS….

Solexverhuurfriesland uit Harich (vlakbij Balk in het mooie Gaasterland) is misschien ook wel voor u een ideale milieubewuste zakenpartner. Wij helpen u graag want samen een mooie dag is ook voor ons een passie op weg naar succes van een beter milieu ….

Met een snorrende groet,

Solexverhuurfrielsand, Arnold en Hindrika Wunderink
Keamerlanswei 3
8571 MZ Harich.

Tel: 0653 272 138

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

CONTACT Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.