Wat wilt u doen ?

Oldtimers huren bij Solexverhuur Friesland?
Wij hebben DAF 33- en Solex tochten!

Een keer een DAF 33 of Solex huren en gezellig samen rondtoeren in een echte oldtimer? Dat kan bij Solexverhuur Friesland. Alleen, met z’n tweetjes of met al je collega’s, familie, vrienden of vriendinnen. Wij organiseren DAF 33 of Solex tochten in Zuidwest Friesland; Sloten, Balk, Harich, Heeg of Sneek. Of door het prachtige Gaasterland!
Maar ook bij u op locatie.

DAF 33 tochten

Altijd al eens in een oldtimer willen rijden? Solexverhuur Friesland verhuurt de ouderwetse DAF 33, een oldtimer uit de jaren 60 en 70 die ook wel de “ trutten schudder ” werd genoemd. Onze DAF 33 tochten zijn een onvergetelijke belevenis voor de deelnemers met veel unieke fotomomenten. Het lange bontgekleurde lint oldtimertjes tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Ook vooraf uitgezette puzzeltochten

U kunt zelf met de oldtimers op verkenning uitgaan door het afwisselende landschap van Zuidwest Friesland. U rijdt langs de IJsselmeerkust, door de bosrijke heuvels van Gaasterland of het veengebied met de zuidwestelijke Friese meren. Solexverhuur Friesland kan ook een mooie route of puzzeltocht voor u uitzetten.

Solex tochten

Ook voor Solex tochten op onze prachtige zwarte oldtimer bromfietsen kunt u bij Solexverhuur Friesland terecht. Solexen hebben een hulpmotortje boven het voorwiel. Met een topsnelheid van 30 km per uur is het relaxed cruisen en mist u niks van de prachtige omgeving. Om het plaatje compleet te maken krijgt u naast de bromfiets ook een stoere leren jas en vliegeniersbril mee. Wilt u graag een van onze oldtimers huren, maar is Zuidwest Friesland net iets te ver? Dan komt Solexverhuur Friesland gewoon met de solexen naar u toe.

Contactgegevens Solexverhuur Friesland

Wilt u een oldtimer huren bij Solexverhuur Friesland en lekker door het Friese landschap toeren? Reserveer dan meteen een van onze DAF 33 of Solex tochten met behulp van ons formulier. Heeft u nog vragen over onze oldtimer verhuur, bel ons dan op 0653 272 138 of mail naar: info@solexverhuurfriesland.nl. Tot ziens in Zuidwest Friesland!

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

CONTACT Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.