Retroscooter huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest

Solextocht in “Old Style”

Solex verhuur

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om solex te rijden met een hele groep. Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis. Deze en andere mogelijkheden vindt u onder arrangementen.

DAF tocht: Lazy Sunday morning.....

Daftochten

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  'jarretelaandrijving'.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de 'Pientere pook' uit de jaren '60 en '70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Solextocht in “Old Style”

E-Choppers

Altijd al eens op een echte, coole, VETTE E-Chopper willen rijden die wèl goed door de bocht gaat, wèl comfortabel rijdt en wèl heeeel gebruiksvriendelijk is?
Stap dan eens op de "BIG GREEN MEAN MACHINE"; de  E-Chopper van solexverhuurfriesland uit Harich!
Rijd door ons prachtige landschap en laat u verrassen van paden, weggetjes en dorpjes waar u  het bestaan niet van wist met de wind door uw haren "on the way to freedom"   

Scooter huren Friesland

Retro Scooters

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven.
De ideale invulling voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of gewoon met vrienden, collega’s of familie.

Verhuur van retro scooters:
dat wordt genieten!

 

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

 

Kwaliteit voorop

De verhuur van scooters gebeurt bij Solexverhuur Friesland met de grootste zorg. Alle scooters worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan hoge milieu eisen. Bij de verhuur dient u een scooter huurovereenkomst te tekenen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. U mag met maximaal twee personen op een scooter zitten en tijdens het rijden moeten de normale verkeersregels gehanteerd worden. Het scooter rijden is erg leuk en ontspannend. De ideale invulling voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of gewoon met vrienden, collega’s of familie.

 

N

scooter rijden in de ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur voor € 27.50 per scooter

N

scooter rijden in de middag tussen 13.00 en 17.00 uur voor € 35 per scooter

N

de hele dag scooter rijden (tussen 9.00 en 17.00 uur) voor € 50 per scooter

Verhuur van scooters:
reserveren of meer informatie

Een of meerdere scooters reserveren of wilt u eerst meer informatie over de verhuur van scooters? U kunt altijd mailen naar info@solexverhuurfriesland.nl of bellen naar 0653 272 138 . De verhuur van scooters is ook goed te combineren met andere arrangementen. Vraag er gerust naar!

 

 

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

Contact 0f reserveren

Solex en Retroscooter huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest