Verhuur van retro scooters:
dat wordt genieten!

 

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

 

Kwaliteit voorop

De verhuur van scooters gebeurt bij Solexverhuur Friesland met de grootste zorg. Alle scooters worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan hoge milieu eisen. Bij de verhuur dient u een scooter huurovereenkomst te tekenen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. U mag met maximaal twee personen op een scooter zitten en tijdens het rijden moeten de normale verkeersregels gehanteerd worden. Het scooter rijden is erg leuk en ontspannend. De ideale invulling voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of gewoon met vrienden, collega’s of familie.

 

N

scooter rijden in de ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur voor € 27.50 per scooter

N

scooter rijden in de middag tussen 13.00 en 17.00 uur voor € 35 per scooter

N

de hele dag scooter rijden (tussen 9.00 en 17.00 uur) voor € 50 per scooter

Verhuur van scooters:
reserveren of meer informatie

Een of meerdere scooters reserveren of wilt u eerst meer informatie over de verhuur van scooters? U kunt altijd mailen naar info@solexverhuurfriesland.nl of bellen naar 0653 272 138 . De verhuur van scooters is ook goed te combineren met andere arrangementen. Vraag er gerust naar!

 

 

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

Contact 0f reserveren

Solex en Retroscooter huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest