Solex rijden, ook op uw locatie

Ook leveren wij springkussens, Biertafels, Statafels en Partytenten!

Solex rijden is leuk en ontspannend voor iedereen. Erg leuk om te doen met een groep vrienden, enkele collega’s of gewoon met z’n tweeën. Het is de perfecte invulling van een teamuitje, een familiefeest of een vrijgezellendag. Bovendien is het gemakkelijk te combineren met andere activiteiten.

Bij Solexverhuur Friesland in Harich is het solex rijden niet alleen mogelijk bij ons in Harich, ook als u gebonden bent aan uw eigen locatie hebben wij een oplossing!
Wij komen in dat geval gewoon met de solexen naar u toe. Zo kunt u solex rijden op uw eigen locatie!

Een complete invulling

Soms heeft u een feest of een bijeenkomst geregeld en wilt u het solex rijden daar nog aan toevoegen. Geen probleem voor ons. Wij van Solexverhuur Friesland uit Harich zorgen gewoon dat u op de door u gewenste locatie solex kunt rijden. Indien u het wenst, zorgen wij zelfs voor een mooie route door de omgeving. Laat u ons dit van tevoren wel even weten? Dan wordt het solex rijden op uw locatie nog leuker.

Wist u trouwens dat wij nog veel meer activiteiten op locatie verzorgen? Naast het solex rijden op locatie kunt u bij ons ook boogschieten of een schietclinic volgen op locatie. De activiteiten zijn goed in combinatie met elkaar te boeken voor een gunstige prijs. Andere ideeën? Vraag het ons gerust.

Meer weten over solex rijden op locatie

Solexverhuur Friesland uit Harich maakt uw dag onvergetelijk. Wilt u meer informatie over de mogelijke arrangementen bij het solex rijden op locatie of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem dan contact met ons op via info@solexverhuurfriesland.nl of bel naar 0653 272 138 .

 

*Deze activiteit is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen zoals: een schietclinic of één van de andere leuke mogelijkheden. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verbazen over de mogelijkheden.

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

Contact of reserveren