Solex huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest

Solex toertocht: “De Super Snorrende BBQ”

Na ontvangst van koffie en lekkernij krijgt u uitleg van de solex. Als dan iedereen paraat is rijdt u een prachtige solextoer tocht door het prachtige Gaasterland. Tijdens deze tocht is het aan te raden uw ogen goed de kost te geven en Kunt u genieten van veel natuurschoon. Na de koffie en de solex tocht ( 2.5 uur ) gaat u op eigen gelegenheid Richting het IJsselmeer, Daar wij u voorstellen aan de gastheer( 10 nim. In auto ) waar u kunt gaan genieten van een uiterst goed gevulde en verzorgde 2 uur durende BBQ compleet met slagers mals vlees, salades, stokbrood, friet en sauzen en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Natuurlijk is ook dit arrangement inclusief onbeperkt drinken ( exclusief Buitenlands Gedistilleerd) Echt lekker genieten !

Tijdsduur: +/- 5 uur

* Kosten: € 62,50 per persoon All inclusive. ( minimaal 10 personen )

* Deze activiteit is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen zoals: een DAF tocht, een schietclinic of één van de andere leuke mogelijkheden. Vraag er naar bij uw reservering en laat u   verbazen over de mogelijkheden.

Reserveren
Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 0653 272 138.

Al onze tarieven voor het organiseren van een uitje vindt u hier. Staat er niet bij wat u wenst of wilt u combineren neem dan contact met ons op. Wilt u direct reserveren? Dat kan eenvoudig via het contactformulier.

N

Een zeer gunstige prijs

N

Routes door prachtige omgevingen

N

Midden in een van de nationale landschappen van Nederland

N

Een onvergetelijk en uniek avontuur

N

Ook op uw eigen locatie!

CONTACT / RESERVEREN