Solex huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest

Solex toertocht: ’t Tsjerkepeadsje

 

Ontvangst met Koffie en een Friese lekkernij bij Solexverhuurfriesland. Aansluitend een mooie 2 uur durende solextoertocht door het prachtige bosrijke Gaasterland “de parel van zuid west Friesland” met zijn glooiende landschap. Met vele slinger weggetjes die u langs gezellige plaatsen en dorpjes leiden in onze gemeente. Aan het einde van deze rit wordt u ontvangen in de sfeervol verbouwde kerkzaal van Partycentrum hotel restaurant Teernstra ( www.hotelteernstra.nl ).

U kunt hier 2,5 uur lang genieten van een smakelijk uitgebreid warm en koud buffet, Inclusief onbeperkt drinken. ( inclusief binnenlands en exclusief buitenlands gedistilleerd ) De garantie voor een feestelijke dag uit!! ( Bij minder personen wordt het buffet vervangen door een 3 gangen keuze menu in het restaurant )

N

Tijdsduur: +/- 5,5 uur minimaal 20 personen.

N

Prijs: € 62,50 per persoon all inclusive.

N

maak er een een arrangement van!

Deze activiteit is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen zoals: een solex of DAF tocht, of één van de andere leuke mogelijkheden. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verbazen over de mogelijkheden.

Staat er niet bij wat u wenst of wilt u combineren neem dan contact met ons op.

N

Routes door prachtige omgeving

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

Contact 0f reserveren