Heeft u binnenkort een…

Gaan met die banaan!

Bedrijfsuitje?

Gaan met die banaan!

Vrijgezellenfeest?

Gaan met die banaan!

Familiefeestje?

Wat wil je doen?

NIEUW BIJ SOLEXVERHUUR FRIESLAND! ONLINE RESERVEREN!
Maak online je reservering bij ons. Heb je vragen? Of wil je een arrangement boeken?

Hier kun je direct online reserveren!

Solex toertocht: lekker solex rijden!

De leukste invulling van een dagje uit? Met een solex toertocht wordt het gegarandeerd gezellig! Geheel gehuld in lange leren jassen met bijpassende pilotenmutsen en brillen of gewoon in uw eigen outfit, bij Solexverhuur Friesland kan het allebei. Bij ons maakt u ontspannen solex toertochten door de mooie omgeving van Zuidwest-Friesland of in de buurt van uw eigen locatie.

Solexverhuur Friesland in Harich staat voor u klaar!

Verzorgd van A tot Z

Al jaren verhuren we bij Solexverhuur Friesland in Harich (vlakbij Blk en Sloten gelegen) solexen aan vriendengroepen, collega’s en families. Wij bieden vele mogelijkheden om de dag helemaal naar uw zin te maken. Om u vast een indruk te geven van wat wij zoals doen, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Deze arrangementen zijn all-inclusive en bevatten naast het rijden van een solex toertocht nog een andere activiteit. Zo is er de solex toertocht met picknick, solex toertocht ‘de super snorrende BBQ’ en zijn er speciale solex toertochten voor mannen en vrouwen.

Al onze solexen zijn ouderwets, maar worden goed onderhouden. Zo weet u zeker dat het een dag vol gezelligheid en ontspanning wordt en dat u niet voor problemen komt te staan. Naast het maken van een solex toertocht door een van de Nationale Landschappen van ons land, kunt u bij ons ook terecht voor Skûtsje Syle op de omliggende meren of een Daf toertocht.

Reserveren

Voor meer informatie over solexverhuur, DAF verhuur , Scooterverhuur, E-chopper verhuur of onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 06 53 272 138.

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

N

Routes door prachtige omgeving

N

Midden in een van de nationale landschappen van nederland

Contact 0f reserveren