Solex huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest

Solex toertocht: Gewoon lekker solexrijden

Op de Solex rijden door Friesland! Dat kan wanneer je bij Solexverhuur Friesland je solex huurt.  Het is een geweldig avontuur om per solex door het mooie Gaasterland te rijden. Door Balk, Woudsend, Oudemirdum, Elahuizen of Kolderwolde. Naar Wijckel, Mirns, Bakhuizen of Hemelum. Of naar de elfstedenstadjes Sloten en Sneek… Wij hebben voor u de allermooiste routes klaar liggen.
Beleef Friesland op haar allermooist!

Wij ontvangen u  met koffie en Friese lekkernij bij Solexverhuurfriesland in Harich
Aansluitend uitleg van de solex met daarna een mooie solextoertocht, die u rijdt zonder begeleiding, Alleen, Samen of met uw hele groep. Lekker touren door de bossen, over landbouw wegen en langs uitgestrekte velden met glooiend landschap met een totale tijdsduur van ongeveer 2.5 uur.

 

 

Prijs : € 27.50 per persoon

Wenst u uw tocht uit te breiden met een andere activiteit of eten en drinken ?
Scroll dan verder naar beneden.

 

Reserveren

Voor meer informatie over solexverhuur, DAF verhuur , Scooterverhuur, E-chopper verhuur of onze arrangementen kunt u ons mailen via: info@solexverhuurfriesland.nl
of bellen op: 06 53 272 138.

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

N

EEN ZEER GUNSTIGE PRIJS

N

EEN ONVERGETELIJK EN UNIEK AVONTUUR

Contact 0f reserveren

Solex en Retroscooter huren

Leuk voor vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest
Solextocht in “Old Style”

Solex verhuur

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar bedenkt u zich eens hoe gezellig dit kan zijn om solex te rijden met een hele groep. Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis. Deze en andere mogelijkheden vindt u onder arrangementen.

DAF tocht: Lazy Sunday morning.....

Daftochten

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  'jarretelaandrijving'.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de 'Pientere pook' uit de jaren '60 en '70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Solextocht in “Old Style”

E-Choppers

Altijd al eens op een echte, coole, VETTE E-Chopper willen rijden die wèl goed door de bocht gaat, wèl comfortabel rijdt en wèl heeeel gebruiksvriendelijk is?
Stap dan eens op de "BIG GREEN MEAN MACHINE"; de  E-Chopper van solexverhuurfriesland uit Harich!
Rijd door ons prachtige landschap en laat u verrassen van paden, weggetjes en dorpjes waar u  het bestaan niet van wist met de wind door uw haren "on the way to freedom"   

Scooter huren Friesland

Retro Scooters

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven.
De ideale invulling voor een teamuitje, een vrijgezellenfeest, een jubileum of gewoon met vrienden, collega’s of familie.